Joseba Arguiñano Sukalerrian
Cocina, Ocio-Cultura • 2021
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
Episodios (18)
T10 E1 Tomate eta ahuakate salmorejoa eta txahal keftak
45 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T11 E1 Artaburu krema barazkiekin eta urdaiazpiko lehorra
46 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T10 E2 Antxoa frijituak eta patata eta atun entsalada
45 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T11 E2 Eusko ikaskuntzako kongresua: vichyssoise-a bakailao kauserekin
45 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T10 E3 Txitxirio eta tomate entsalada eta udako fruta
45 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T10 E4 Barazki kuskusa eta egiptoko limonada
45 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T6 E5 York, haragi, barrengorri eta urdaiazpiko biribilk
45 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T2 E101 Inazioak kafe saltsarekin eta hur kremarekin
35 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T2 E102 Txangurro zopa
5 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.
T2 E103 Barazki fideua borraja salteatuekin eta perrexil e...
40 min
El cocinero Joseba Arguiñano recibe en su cocina a un invitado, con el que preparará un plato típico de su región o recetas especiales, además de compartir historias asombrosas, experiencias y datos gastronómicos.